qqq
 
HEM FÖRENINGEN VERKSTÄDER KAFÉ KONSTHALL GALLERI BUTIK UTHYRNING FÖR BARN MEDLEMMAR KONTAKT
 
  HUSBY KONSTHALL
 
  Tyvärr måste vi ställa in Johan Söderströms utställning Shadow Government men den kommer att visas vid ett senare tillfälle.
 
 
  Vi välkomnar Joakim Heidvall och Niklas Karlsson till Husby konsthall. >>
 
 
  Nu utställning i Husby konsthall. Vi välkomnar Iryna Hauska och hennes textila verk. Kom på vernissage lördagen 8 februari klockan 12-16.
 
 
  Angelica Harms har skildrat vardagen för de flyktingar som tagit sig över medelhavet och tagit sig i land på Lesbos. Noncitizen är ett projekt där man samlat ihop flyktingars egna filmer som visar vad de genomgått i jakten på ett bättre liv.
 
 
  Inför julen öppnar Husby konsthall dörrarna för en Pop Up-utställning av våra medlemmar. Här hittar du den konstnärliga julklappen!
 
 
  I sitt konstnärsskap arbetar Hans Kvam främst med måleri och experimentellt ljud. Ett tema som funnits med sedan lång tid tillbaka, oavsett teknik och uttryck, är att porträttera ting och händelser som befinner sig i gränslandet mellan att vara synligt och dolt. Välkommen till Husby konsthall, Hans!
 
 
  Vi välkomnar Christoph Mügge till Husby konsthall där han visar sin utställning Husbys hemliga rum, en installation som undersöker vårt förhållande till revir, gestaltade av rum som byggts för att skydda oss. Mot oss själva..? Vernissage lördagen 21 september klockan 12-16. Med stöd av Stockholms stad och Sveriges konstföreningar. Välkomna!
Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
  Nya in. Yngre medlemmar i Irakiska Konstföreningen visar sina verk.
 
   
 
 
© 2020 Husby Konst & Hantverksförening